AFSLANKEN MET E-FIT

Ken je dat?  Je bent altijd maar bezig en onderweg. Druk, druk, druk...
Kinderen, een full-time job, een eigen zaak.... Een dag gaat zó voorbij!
Tijd om lekker te gaan sporten schiet er dan snel bij in.

Je bent te moe, hebt te weinig tijd of hebt er gewoon de energie niet meer voor.
Kilootjes komen er snel bij als je niet vaak genoeg beweegt...

 

Met E-Fit heb je een oplossing in slechts 1 tot 2 x 20 minuten per week.

Waarom E-Fit?
Waarom E-Fit?

Hoe wordt er te werk gegaan?
 

Na het aantrekken van je persoonlijke E-Fit outfit wordt er in slechts 20 minuten een volledige lichaamstraining verkregen d.m.v. 20 e-pads verspreid in een vest, broek, arm- en kuitgordels . Je hoeft dus geen uren meer te zwoegen in de fitness. De E-pads versturen verschillende E.M.S.-impulsen naar de spieren, de vetcellen, het bindweefsel en de huid.
 

Na een intakegesprek wordt gekeken wat voor jou de beste methode is:
 

 • Een doelgerichte work-out. In de trainingsprogramma’s wordt er rekening gehouden met ev. gewrichtsproblemen en hoe goed of hoe slecht de conditie is.

 • Een E-Fit cardio- & spiertraining

 • Een passieve E-Fit Beauty & Slim sessie gecombineerd met infrarood.
   

Tussentijds worden de resultaten geëvalueerd.

We activeren 10 grote spiergroepen op éénzelfde moment met een doelgericht E.M.S. impulsprogramma. Iedere spiergroep wordt apart ingesteld zodat er optimale resultaten behaald kunnen worden. De zones zijn:
 

 • Buik, taille,love handles,

 • Armen (biceps & triceps),

 • Dijen (quadriceps & hamstrings), binnenkant dijen & rijbroek,

 • Rug (onderrug en brede rugspieren)

 • Billen,

 • Kuiten / knieën

Resultaten
 

Je krijgt een figuurcorrigerende training en huidbehandeling op al de vetrijke zones, zonder zware gewichten te heffen en met snel zichtbare resultaten. Doordat er rechtstreeks op de spieren gewerkt wordt, worden de gewrichten volledig ontlast.

Nog een keer samengevat

Met E-Fit training zorg je voor een aanhoudende reducering van lichaamsgewicht en lichaamsvet.
De hoge stofwisselingsaktiviteit tijdens - en ook vele uren na de training - zorgen voor een intensieve opbouw van de spieren. 
Met E-Fit training bereik je niet alleen een zichtbare afbouw van vet, maar ook een zichtbaar en voelbare opbouw van spieren.

De stroomimpulsen zorgen ervoor dat jouw spieren nog intensiever werken door het samentrekken van de spieren. Veel intensiever en dieper dan zonder deze impulsen. 
Je wordt niet alleen slanker, maar deze doelbewuste en intensieve training zorgt ook voor een fijn en prettig gevoel in je lichaam en bovenal ook voor een fit gevoel!

 Vet reduceren = spieren aktiveren.
Meer spieren verbranden meer vet - ook in ruststand!

Eén tot twee keer per week trainen bij E-Fit stimuleert je stofwisseling en houdt deze ook na de training nog op hoogtoeren. Hetzelfde geldt voor je spieren. Ook na een
20-minuten training blijven deze aktief. Dit is het zgn. after burn-effect. Regelmatige E-Fit training in combinatie met een uitgewogen voeding (waardevolle tips krijg je ook van je trainer) is niet alleen effectief, maar is ook leuk en werkt motiverend.


Succes is snel zichtbaar!