top of page

HOE WERKEN WIJ?

Wij doen ons werk elke dag met veel overgave.
Dat is de reden dat de volledig persoonlijke en individuele manier van werken en de grote interesse die zij in de klanten hebben, goed aankomt.


Wij zijn ervaringsdeskundigen voor wat sport en gezondheid betreft.


Wie is Cindy?
Cindy is E-Fit by Cindy begonnen uit pure overtuiging.

Cindy heeft ruim 20 jaar in Duitsland en Oostenrijk geleefd.
Daar is E.M.S training een hele gewone sport en zitten er in elke stad of dorp meerdere EMS-studio's.
Zo trainde Cindy ook al ruim 7 jaar bij verschillende EMS studio's in zowel Düsseldorf als ook Salzburg.

Nadat Cindy in november 2018 vanuit Duitsland naar Hoogstraten is verhuisd, wilde ze (met haar ervaringen op het gebied van EMS-training, hockeytrainer, coach, sportfysiologie en bewegingsfysiologie) hier ook heel graag een eigen EMS studio beginnen.


Cindy heeft mede door haar eigen gezondheidservaringen besloten deze studio te openen. Omdat ze uit eigen ervaringen weet wat EMS voor mensen kan betekenen.

Naast haar EMS studio studeert Cindy ook voor "Heilpraktiker", een meerjarige studie in Duitsland wat vrij vertaald naar het Nederlands eigenlijk "Natuurgeneeskunde" betekent. Ooit met het doel een eigen praktijk te kunnen beginnen, wellicht gecombineerd met EMS trainingen. :)

Eén van de gezondheidsproblemen waarmee Cindy in het verleden te maken had is de eetstoornis Anorexia Athletica (sportanorexia). Het begrijpen van mensen met eetstoornissen, het vertekende zelfbeeld wat veel mensen hebben, het verkeerde voedingspatroon en zichzelf minderwaardig voelen... Daarmee wil Cindy kunnen helpen. Want er is "a way out"!  :))

 

Cindy.jpg

Bij E-Fit by Cindy is iedereen gelijk!

Niemand hoeft zich te schamen of te dik te voelen. Of je nu komt om af te vallen, je spieren op te bouwen, in verband met pijnen die je hebt, om juist gewicht bij te komen.... Het maakt allemaal niet uit!

Iedereen zal zich prettig voelen bij E-Fit by Cindy. 
Uit JOUW doel maken wij "ONS" doel... Met goede begeleiding en ondersteuning. En een vriendelijk woord en motivatie. Dé magische combinatie om veel succes te boeken, en dit gecombineerd met 20 minuutjes sport!

 

E-Fit training is nooit zonder trainer
Elke training wordt altijd door een persoonlijke trainer begeleidt, zodat er goed gelet kan worden op de juiste uitvoering van de oefeningen. Dus gedurende 20 minuten staat er ALTIJD een trainer naast je
Zo geef je de oefeningen niet snel op en "slepen" ze je door de training heen!

JIJ bent het middelpunt
Elke training wordt speciaal aan jou, jouw doelen en wensen ingericht. Of je last hebt van je onderrug, je schouders of knie. De trainingen worden aangepast aan JOU! Dus met oefeningen die bijvoorbeeld onderrug-ontlastend zijn, oefeningen zonder dat je schouders of knie belast worden etc.  Ook zorgen zij voor een regelmatige afwisseling van oefeningen. Zo worden de trainingen nooit saai! :-) E-Fit helpt je een snel trainings-resultaat te bereiken.

 

Succes meten
Alle ontwikkelingen worden goed in de gaten gehouden. Regelmatig meten ze de effectiviteit van de trainingen en meten het ook regelmatig na. Naast je gewicht en BMI, berekent E-Fit ook het vet- en spieraandeel in je lichaam en kunnen zo met de regelmatige metingen jouw successen aantonen!

  • 1 tot 2 x per week 20 minuten

  • 18x efficiënter dan gewone fitness

  • 36.000 spiercontracties in 1 sessie

  • 90% spierversteviging (bij gewone trainings is dit slechts 30%)

  • Activeert het volledige lichaam

  • Snel resultaat

  • Snellere vetverbranding

  • Huidversteviging

  • Rugversteviging

  • Medisch goedgekeurde toestellen

bottom of page