top of page
bs-website-banner_1.jpg

Onze speciale figuurcorrectie voor een strak en slank lichaam
 

Droomt je van een perfect strak lichaam? Wij maken je dromen waar!
Met dit snelle en efficiënte trainingsprogramma voor figuurcorrectie werk je een buikje, love handles, cellulitis of babykilo’s weg in slechts 2 x 20 minuten per week!

Zijn je billen als een maanlandschap en zien je benen er hobbelig en bobbelig uit door cellulitis? 

Bij E-Fit by Cindy pakken we het samen aan!

Bijvoorbeeld met onze Beauty & Slim. Met ons snelle en efficiënte trainingsprogramma welke speciaal voor figuurcorrectie is ontwikkeld, werken we samen aan je spieren, vetcellen, bindweefsel en de huid. In dit trainingsprogramma zijn in één 20-minuten sessie 4 behandelingen verwerkt:

 

  1.   90 min fitness

  2.   30 min lymfedrainage

  3.   anti-cellulitis behandeling

  4.   vetverbranding

Met dit allround programma voor figuurcorrectie boost je je metabolisme, verbrand je calorieën, verstevig je de huid en versterk je de spieren. Terwijl je met een ‘gewone’ training maar 30% van de spiervezels stimuleert, is dit meer dan 90% met de E-Fit! Het programma sluit af met een lymfedrainage die uw vetzuren afvoert en het lichaam ontzuurt. Het resultaat? Een strakker, slanker lichaam zonder cellulitis.


 
 

 


 

Bye bye cellulitis
Wat is cellulitis? Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt. Daardoor ontstaat een vernauwing van de bloedvaten. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid die bovendien putjes vertoont, de zogenaamde sinaasappelhuid. Cellulite komt vooral voor op de billen en de bovenbenen, maar in sommige gevallen ook op de buik of zelfs de bovenarmen.

E-Fit Beauty & Slim werkt heel doeltreffend bij cellulitis. Maar uiteraard ook de actieve trainingen!
E-Fit bestrijdt cellulitis door lagere diepte-impulsen te sturen naar het vetweefsel, die de bloed- en lymfecirculatie verbeteren en zelfs je metabolisme boosten. Je lichaam voert afvalstoffen beter af en is optimaal gezuiverd. Al na enkele sessies zie je resultaat!

anti_cellulite_met_logo.jpg

Platte buik, slanke taille & heupen

Een platte buik bereik je door combinatie van doelgerichte diepte-E.M.S.impulsen gecombineerd met ons vetverbrandingsprogramma. Met het ‘abs’ programma van E-Fit bereik je de moeilijk te trainen, dieperliggende buikspieren. In 20 minuten tijd krijgt u 36 000 spiercontracties!

brunhilde_met_pijlen.jpg

Wil je nog sneller resultaat?
Dan wordt de E-Fit gecombineerd met de buikprogramma’s van de virtual trainer app. Met deze oefeningen kan je je buikje wegtrainen, love handles aanpakken en je onderbuik strak maken. Deze programma’s worden stap voor stap opgebouwd.
​Geen fan van sporten? Met de E-Fit beauty & Slim werken we passief naar spierversteviging. In combinatie met de infrarood ervaart je een aangename vetverbranding.

crunch_virtual_trainer.jpg

Wil je zo snel mogelijk je figuur terug na je zwangerschap?

Een dieet is dan niet voldoende. Het is ook noodzakelijk dit te combineren met aangepaste oefeningen. De E-Fit is hiervoor ideaal.  Je verstevigt niet enkel de dieperliggende, verzwakte buikspieren, de bekkenbodemspieren, maar ook het bindweefsel. Doordat de collageen- en elastine-aanmaak gestimuleerd wordt, word je huid ook terug strakker. Deze hebben extra zorg nodig nadat ze 9 maanden hard gewerkt hebben!

after baby.jpg
bottom of page