top of page

E-FIT VOOR BEDRIJVEN

Vitale medewerkers houden je bedrijf gezond

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Een fitte medewerker is bovendien creatiever en hebben meer plezier in hun werk. Sporten is goed voor de body, mind & soul.

Wij geloven in een gezonde zaak. Je medewerkers zijn van onschatbare waarde en zorgen ervoor dat jouw bedrijf kan groeien.
Daarom bieden wij speciale “E-Fit bedrijfs-fitness-pakketten” aan, voor jou en jouw personeel.

Gezonde medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek, scherper én gemotiveerder.


Zeven redenen om jouw personeel E-Fit bedrijfsfitness aan te bieden:

  1.    Gemotiveerde medewerkers

  2.    Bevordert de slaap

  3.    Reduceert stress

  4.    Voorkomt afwezigheid

  5.    Reduceert ziekteverzuim

  6.    Goed voor de Team-Building

  7.    Vitale endorfine komt vrij!

tw31 man zonder achtergrond.jpg
IMG_7712.JPG

7 redenen waarom het goed is voor het bedrijfsleven:

1. Medewerker tevredenheid

Het is belangrijk om te zeggen dat het stimuleren van fitness belangrijk is voor de algemene gezondheid en welzijn van werknemers. Sport zet vitale endorfine vrij die helpen fit en gezond te blijven.

Onderzoek toont aan, dat werknemers die een gezonde levensstijl hebben met gezonde voeding en regelmatige sport, zich minder gestresst voelen op het werk. Hoe minder stress op het werk, hoe hoger de betrokkenheid en retentie van het personeel.


2. Verbeteren van de slaap
Een slechte nachtrust kan funest zijn voor het geheugen en de productiviteit. Help je medewerkers door voor regelmatige beweging te zorgen.
Hierbij helpen 20 minuten E-Fit training perfect. De 20-minuten trainingen bevorderen een diepe slaap. En goede slaap is belangrijk voor het afweren van stress, depressie en ziekte.

 

3. Stress
Stress is een factor van het leven, maar gelukkig zijn er manieren om het in de hand te houden. Help je medewerkers bij het voorkomen van een burn-out en het beheer van stress op het werk door hen te stimuleren om meer te bewegen.Spanning is een cluster van energie. Als het geen uitlaat krijgt, kan deze energie zich omzetten in stress.E-Fit is een perfecte uitlaat voor deze stress. Het zet feel-good hormonen vrij in onze hersenen, zoals dopamine, Noradrenaline en serotonine. Door het stimuleren van E-Fit bedrijfs-fitness zet je de gezondheid van uw medewerkers en welzijn op de voorgrond.Immers, voorkomen is altijd beter dan genezen.

4. Voorkom presenteïsme
Presenteïsme is een term bedacht door Dr. Gary Cooper in het midden van de jaren '90. Het gaat hierbij om een werknemer die aanwezig is op het werk, maar die niet productief is. De belangrijkste drijfveren voor presenteïsme zijn onder meer: gebrek aan samenhang tussen de teams / medewerkers / management, workloads en werk-gerelateerde stress, giftige bedrijfsculturen, latente gezondheidsproblemen alsmede ook financiële zorgen. Verontrustend is dat deze presenteïsme de bedrijven tot wel drie keer meer ziekteverzuim kosten.Een studie van Population Health Management blijkt dat werknemers die in hun vrije tijd veel aan de computer zitten, weinig bewegen en/of veel op de bank hangen -in vergelijking tot werknemers die regelmatige lichaamsbeweging hebben- 50% meer kans op een hoge presenteïsme rate hebben.

5. Investeer in de gezondheid van werknemers
Lichaamsbeweging is van vitaal belang voor het stimuleren van een gezonde levensstijl. Beperk stress, tijd en geld door het aanbieden van gezondheid en fitness bij E-Fit by Cindy. Maak E-Fit bedrijfs-fitness ook deel van jouw bedrijfscultuur!
Een compleet nieuwe, moderne en efficiënte manier van sporten. Spieropbouw, fit en slank in 2 x 20 minuten per week!

IMG_7709.JPG
84326627_2798226706921497_23258168705878

6. Teambuilding
Teamwork maakt je baan tot een droom-job. Althans, dat zeggen ze. Voed je afdelingen en teams door hen te stimuleren om samen te sporten. Samen komen E-Fitten is ideaal. Samen op de mat, met twee of met
3 collega’s tegelijk, onder professionele begeleiding van een sportcoach. 
Fitness deskundigen zijn van mening dat het creëren van tijd met elkaar, buiten het werk om, helpt om de interne verhoudingen, de motivatie van werknemers, productiviteit en retentie te verhogen en bevorderen.

7. Betrokkenheid van de medewerkers
Investeer in de betrokkenheid van medewerkers en bied je personeel sport-mogelijkheden aan. Medewerkers die regelmatig sporten nemen een pro-actieve houding aan ten opzichte van gezondheid en fitness en komen werken met veel meer energie, focus en motivatie.

 

​Dus.... dit zijn wel 7 goede redenen waarom E-Fit bedrijfs-fitness zeer geschikt is voor het bedrijfsleven.

Regelmatige lichaamsbeweging verbetert de immuniteit evenals mentale en fysieke gezondheid.
Hoe gezonder je team, hoe minder kwetsbaar ze worden.


Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor E-Fit trainingen voor jouw personeel.
Als een compleet pakket of groepskortingen voor het personeel. 
Mogelijkheden die we graag met je bespreken.

bottom of page